Informatii utile
Pentru mai multe informații despre anunțurile noastre, vă rugăm să verificați următoarele link-uri.
Termeni si conditii Doneaza si tu, orice suma. Stiri si evenimente Friends Spatiu publicitar Apartamente Case, conditii de cumparare Ajutor! Nu pot adauga anuntul meu.
Bine ai venit pe Anunturi gratuite - fara cont / inregistrare -Teajuta.ro! Conectare Sunteți nou pe site-ul nostru? Inregistreaza-te acum
Anunturi gratuite - fara cont / inregistrare -Teajuta.ro My favorite items Contul meu Alertele mele Informatii personale Anunturile mele
Categorii

Anunturi Gratuite Teajuta.ro, Auto, Imobiliare, Telefoane, Haine, Calculatore, etc, Vinzi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele. www.Teajuta.ro

 

Acest anunt este expirat.
1 poza

Informatii suplimentare

Vote
Result 0 votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest
Adauga si tu anuntul tau aici GRATUIT , fara INREGISTRARE, 3 luni valabilitate/anunt, 10 poze + 1 video.... P.s Atentie ! Teajuta.ro Nu este o agentie imobiliara sau de vanzari !! Nu pretindem sume de bani de la nimeni nici nu avem comisioane din vanzarile de pe acest site ! Acest SITE este creat doar pentru a veni in sprijinul romanului care vinde sau cumpara!

Descriere produsului

QR CODE
Absolventa a Liceului de Arta Octav Bancila din Iasi si a Facultatii George Enescu din Iasi ofer lectii de vioara persoanelor care doresc sa invete tainele muzicii si vor sa cante la vioara indiferent de niveul pe care il are (pornind de la incepatori, avansati sau chiar si cei care isi doresc un hobby placut si relaxant).

Nivel
Gradinita
Generala I - IV
Generala V - VIII
Liceu
Facultate / pregatire profesionala

Interactionez placut in special cu cei mici fiind o fire foarte calma si deschisa iar in ceea ce priveste persoanele mai varsta acest lucru nu reprezinta un impediment pentru a incepe ceva nou.
Pe langa meditatiile de vioara putem diversifica spectrul muzical axandu-ne pe mai multe specialitati-pentru cei care sunt interesati:

Meditatii - teorie si soflegiu (ce cuprind bazele teoriei muzicale, game, tonalitati, acorduri s.a.m.d.)
Meditatii- Pian nivel- incepatori, mediu spre avansat.
Locatie- Zona Centru
Ma deplasez inclusiv la domiciliu pentru cei care doresc la domiciliu.
Disponibilitate de a lucra si in weekend.
Detalii la numarul de telefon afisat Iasi judetul Iasi. Pretul afisat corespunde unei sedinte cu durata de 1h si 30 de minute (fara pauza).

Contacteaza vanzatorul

Inchide
Aceast anunt a expirat, nu poti contacta vanzatorul.

Informatii vanzator

Ani
Vanzator fara cont

Localitatea anuntului

Romania, Iasi
Zona Centru

E-mailul vanzatorului

Inchide
.
- nu poti copia si lipi E-mailul, trebuie sa-l rescrii
- nu trimite spam/gunoi
- intreaba doar lucruri legate de acest anunt
- nu fi nepoliticos

Adauga si tu anuntul tau cu 10 poze, 1 video, valabilitate 3 luni, fara sa iti inregistrezi un cont. Poti modifica oricand anuntul fara a avea user.  

Anunturi Gratuite fara cont/inregistrare, anunturi  auto, anunturi Imobiliare, telefoane de vanzare, haine, calculatore, etc. Vinzi, cumperi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele !  Teajuta.ro

Buna! Conectare pentru a obtine mai mult.
Acasa Cauta Anunturi favorite Contul meu Alertele mele Informatii personale Anunturile mele Trimite-ne e-mail Suna-ne
Cautare avansata
Cuvant cheie
Categorie
Judet Oras Adresa

Judet

Oras

Poze
Pret

Pret:

-
Avansat