Informatii utile
Pentru mai multe informații despre anunțurile noastre, vă rugăm să verificați următoarele link-uri.
Termeni si conditii Doneaza si tu, orice suma. Stiri si evenimente Friends Spatiu publicitar Apartamente Case, conditii de cumparare Ajutor! Nu pot adauga anuntul meu.
Bine ai venit pe Anunturi gratuite - fara cont / inregistrare -Teajuta.ro! Conectare Sunteți nou pe site-ul nostru? Inregistreaza-te acum
Anunturi gratuite - fara cont / inregistrare -Teajuta.ro My favorite items Contul meu Alertele mele Informatii personale Anunturile mele
Categorii

Anunturi Gratuite Teajuta.ro, Auto, Imobiliare, Telefoane, Haine, Calculatore, etc, Vinzi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele. www.Teajuta.ro

 

1 poza
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest
Adauga si tu anuntul tau aici GRATUIT , fara INREGISTRARE, 3 luni valabilitate/anunt, 10 poze + 1 video.... P.s Atentie ! Teajuta.ro Nu este o agentie imobiliara sau de vanzari !! Nu pretindem sume de bani de la nimeni nici nu avem comisioane din vanzarile de pe acest site ! Acest SITE este creat doar pentru a veni in sprijinul romanului care vinde sau cumpara!

Descriere produsului

QR CODE
SE ADUCE LA CUNOSTINTA GENERALA CA PRIM PREZENTA SE DISPUNE:
Proprietate imobiliara de tip apartament corp B, compus din doua camere, bucatarie, baie, sas, hol, vestibul, debara, Cu o suprafata utila de 55,57 mp, anexa 17, 65 mp, teren aferent In proprietate in suprafata de 94 mp.
Licitatie publica imobiliara care va avea loc in ziva de 08.06.2017 ora 11:00!

La sediul Biroului executorului judecatoresc din Bucuresti, Sos Titulescu Nicolas, nil, bl A7, Sc 4, et 9, ap 120, Sector 1, pentru recuperarea creantei mentionata mai sus, prin vanzarea imobilului, situat in :
Bucuresti, Sos. Colentina, Nr. 291, Corp B, Ap. 2, Sector 2, identificat cu nr cadastral 227627 -C1- U1, intabulat in Cartea Funciara individuala nr. 227627 -C1 -U1 a 0.C.P.I. Sector 2 Bucuresti (CF vechi: 41291, Nr. cadastral vechi: 11577/2), compus din proprietate imobiliara de tip apartament corp B, compus din doua camere, bucatarie, baie, sas, hol, vestibul, debara, Cu o suprafata utila de 55,57 mp, anexa 17, 65 mp, teren aferent In proprietate in suprafata de 94 mp.
Invitam pe cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmarit se -I anunte pe executorul judecatoresc Guta George Alexandru inaintea datei stabilite pentru vanzare.

Pretul la care a fost evaluat imobilul este de 58.600 EUR, echivalentul a 265.054 Lei ( curs de referinta BNR din data de 18.04.2017 : 1 EURO = 4,5231 LEI )
si a fost stabilit in conformitate Cu disp. art. 836 alin. 1 c.proc.civ., avand in vedere raportul de evaluare nr. 5003/18.04.2017 intocmit de SACO CONSTRUCT SRL., prin Expert Evaluator Andritoiu Gabriela.

Pretul de pornire/incepere a licitatiei este de 58.600 EUR, echivalentul a 265.054 Lei ( curs de referinta BNR din data de 18.04.2017: 1 EURO = 4,5231 LEI).
lnvitam pe toti cei care doresc sa cumpere imobilul sa se prezinte la termenul de vanzare, locul fixat si ora stabilita, avand asupra lor actele de identitate, urmand a depune cel mai tarziu pana la inceperea
vanzarii la licitatie publica, o cautiune reprezentand 10% din pretul de incepere a licitatiei, pe seama si la dispozitia executorului judecatoresc Guta George Alexandru, in contul R030BREL0002000798380103, deschis la LIBRA INTERNET BANK S.A., CIF RO 32627297, precum si oferta de cumparare.
Debitorul I ( fost B) Elena, nu poate licita nici personal, nici prin alte persoane.
Pentru mai multe detalii si informatii sunati la nr de telefon afisat.

Contacteaza vanzatorul

Inchide
  *
  Acest camp este obligatoriu


  Introdu cuvintele de mai sus:

  Informatii vanzator

  ASOCIATI AILIESEI SI GUTA
  Vanzator fara cont

  Localitatea anuntului

  Romania, Bucuresti
  Sos. Colentina, Nr. 291, Corp. B

  E-mailul vanzatorului

  Inchide
  .
  - nu poti copia si lipi E-mailul, trebuie sa-l rescrii
  - nu trimite spam/gunoi
  - intreaba doar lucruri legate de acest anunt
  - nu fi nepoliticos

  Adauga si tu anuntul tau cu 10 poze, 1 video, valabilitate 3 luni, fara sa iti inregistrezi un cont. Poti modifica oricand anuntul fara a avea user.  

  Anunturi Gratuite fara cont/inregistrare, anunturi  auto, anunturi Imobiliare, telefoane de vanzare, haine, calculatore, etc. Vinzi, cumperi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele !  Teajuta.ro

  Buna! Conectare pentru a obtine mai mult.
  Acasa Cauta Anunturi favorite Contul meu Alertele mele Informatii personale Anunturile mele Trimite-ne e-mail Suna-ne
  Cautare avansata
  Cuvant cheie
  Categorie
  Judet Oras Adresa

  Judet

  Oras

  Poze
  Pret

  Pret:

  -
  Avansat