Informatii utile
Pentru mai multe informații despre anunțurile noastre, vă rugăm să verificați următoarele link-uri.
Termeni si conditii Doneaza si tu, orice suma. Stiri si evenimente Friends Spatiu publicitar Apartamente Case, conditii de cumparare Ajutor! Nu pot adauga anuntul meu.
Bine ai venit pe Anunturi gratuite - fara cont / inregistrare -Teajuta.ro! Conectare Sunteți nou pe site-ul nostru? Inregistreaza-te acum
Anunturi gratuite - fara cont / inregistrare -Teajuta.ro My favorite items Contul meu Alertele mele Informatii personale Anunturile mele
Categorii

Anunturi Gratuite Teajuta.ro, Auto, Imobiliare, Telefoane, Haine, Calculatore, etc, Vinzi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele. www.Teajuta.ro

 

1 poza
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest
Adauga si tu anuntul tau aici GRATUIT , fara INREGISTRARE, 3 luni valabilitate/anunt, 10 poze + 1 video.... P.s Atentie ! Teajuta.ro Nu este o agentie imobiliara sau de vanzari !! Nu pretindem sume de bani de la nimeni nici nu avem comisioane din vanzarile de pe acest site ! Acest SITE este creat doar pentru a veni in sprijinul romanului care vinde sau cumpara!

Descriere produsului

QR CODE
Pretul de pomire al licitatiei este de 87.467 LEI,
pretul a fost scazut cu 50% conform art. 846 &in 9 cpc din pretul de pomire al primei licitatii, Daca nu se obtine acest pret si exista cel putin 2 licitatori, Bunul va fi vandut, la acest termen, la cel mai mare pret oferit, chiar daca acesta din urma este mai mic decat valoarea creantei .

Vanzarea se va putea face chiar se prezinta o singura persoana care ofera pretul de pornire at acestei licitatii.


Noi, BUZOIANU ROMULUS EMANUEL, in calitate de executor judecatoresc in cadrul Circumscriptia Curtii de Apel Brasov, numit prin Ordinul Ministrului Justitiei nr.617/C/17.02.2012, cu sediul in mun. Brasov, bid. 15 Noiembrie, nr. 50B, sc. A, ap. 6, jud. Brasov

In ziua de 12.06.2017, ora 12, va avea loc la sediul executorului judecatoresc BUZOIANU ROMULUS EMANUEL din Brasov, bid. 15 Noiembrie, nr. 50B, sc. A, ap. 6, jud. Brasov, licitatie publica a imobilului inscris in cf nr. 10084 a localitatii Codlea, nr. cadastral 5176/38/2/1/20, imobil situat in Codlea, str. Liliacului, nr. 1, bl. 34, jud. Brasov, Imobil constituit din apartament compus din 3 camere Si dependinte, cu cota de 17/608 din puc, care datoreaza in baza titlului executoriu constand in: contract de ipoteca imobiliara autentificat sub nr. 1127/26.07.2007

Pretul imobilului,
174.934 LEI, a fost stabilit prin incheierea din data de 10.02.2006, conform raportului de evaluare efectuat de catre expert tehnic judiciar FRUNZA MANUELA, raportul find depus la dosarul de executare.

Prezenta publicatie de vanzare a fost intocmita in conformitate cu disp. art. 839 cpc si afisata la data de 15.05.2017 la sediul Biroului executorului judecatoresc, la locul unde se afla situat bunul imobil, comunicata la Primaria Codlea, la Judecatoria Brasov, la domiciliul debitorilor, la sediul creditoarei, incheindu-se in acest sens procese verbale ce stint depuse la dosarul de executare.
De asemenea, in cond. art. 35 alin. 2 din Legea nr. 188/2000, republicata , publicitatea vanzarii imobiliare s-a facut si prin intermediul Registrului electronic de publicitate a vanzarii bunurilor supuse executarii suite tinut de Uninnea Nationala a Executorilor Judecatoresti. Somam pe toti cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmarit sa-l anunte pe executorul judecatoresc inaintea datei stabilite pentru vanzare.
Invitam pe toti cei care doresc sa cumpere imobilul sä se prezinte la tennenul de vanzare, locul fixat si ora stabilita, avand asupra lor acte de identitate, urmand a depune, o oferta scrisa si o cautiune reprezentand 10% din pretul de pornire at licitatiei, Biroului executorului judecAtoresc BUZOIANU ROIVIULUS EMANUEL in contul de consemnare nr.: R066BREL0002000631900101 deschis la LIBRA BANK.
Dovada consemnarii va fi atasata ofertei de cumparare ce va cuprinde pretul oferit si conditiile de plata. Termenul limita pentru depunerea ofertei de cumparare insotite de dovada consemnarii este ziva premergatoare licitatiei, cu exceptia ofertelor de cumparare cel putin egale cu pretul de incepere a licitatiei, care pot fi depuse inclusiv in ziua licitatiei.
Informatii si alte detalii, neclaritati sunati la nr de telefon afisat.

Contacteaza vanzatorul

Inchide
  *
  Acest camp este obligatoriu


  Introdu cuvintele de mai sus:

  Informatii vanzator

  Licitatii
  Vanzator fara cont

  Localitatea anuntului

  Romania, Brasov, Codlea
  Str. Liliacului, Nr. 1, Bl. 34,

  E-mailul vanzatorului

  Inchide
  .
  - nu poti copia si lipi E-mailul, trebuie sa-l rescrii
  - nu trimite spam/gunoi
  - intreaba doar lucruri legate de acest anunt
  - nu fi nepoliticos

  Adauga si tu anuntul tau cu 10 poze, 1 video, valabilitate 3 luni, fara sa iti inregistrezi un cont. Poti modifica oricand anuntul fara a avea user.  

  Anunturi Gratuite fara cont/inregistrare, anunturi  auto, anunturi Imobiliare, telefoane de vanzare, haine, calculatore, etc. Vinzi, cumperi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele !  Teajuta.ro

  Buna! Conectare pentru a obtine mai mult.
  Acasa Cauta Anunturi favorite Contul meu Alertele mele Informatii personale Anunturile mele Trimite-ne e-mail Suna-ne
  Cautare avansata
  Cuvant cheie
  Categorie
  Judet Oras Adresa

  Judet

  Oras

  Poze
  Pret

  Pret:

  -
  Avansat