Informatii utile
Pentru mai multe informații despre anunțurile noastre, vă rugăm să verificați următoarele link-uri.
Termeni si conditii Doneaza si tu, orice suma. Stiri si evenimente Friends Spatiu publicitar Apartamente Case, conditii de cumparare Ajutor! Nu pot adauga anuntul meu.
Bine ai venit pe Anunturi gratuite - fara cont / inregistrare -Teajuta.ro! Conectare Sunteți nou pe site-ul nostru? Inregistreaza-te acum
Anunturi gratuite - fara cont / inregistrare -Teajuta.ro My favorite items Contul meu Alertele mele Informatii personale Anunturile mele

Anunturi Gratuite Teajuta.ro, Auto, Imobiliare, Telefoane, Haine, Calculatore, etc, Vinzi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele. www.Teajuta.ro

Flag Counter

1 - 2 de 7

Informatii suplimentare

Alte detalii: Negociabil
Vote
Result 1 votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest
Adauga si tu anuntul tau aici GRATUIT , fara INREGISTRARE, 3 luni valabilitate/anunt, 10 poze + 1 video.... P.s Atentie ! Teajuta.ro Nu este o agentie imobiliara sau de vanzari !! Nu pretindem sume de bani de la nimeni nici nu avem comisioane din vanzarile de pe acest site ! Acest SITE este creat doar pentru a veni in sprijinul romanului care vinde sau cumpara!

Descriere produsului

QR CODE
Proprietatea este o casa Subsol + Parter + Mansarda, cu suprafata utila totala de 134,5 mp, pe un teren in suprafata totala de 457 mp. Constructia casei s-a finalizat in anul 2004 si amenajarea mansardei in 2006.

Subsol: bucatarie cu instalatie de gaz si soba de teracota, 2 camari si 1 spatiu de depozitare, unde se afla si o fantana.

Parter: 3 camere, bucatarie partial mobilata si baie, toate cu intrari separate din holul amplasat central. Parterul este izolat termic cu polistiren pe exterior, are geamuri si usi termopan si incalzire cu centrala termica pe gaz.

Mansarda: o camera spatioasa - tip open space, baie cu chiuveta si vas de toaleta, balcon si terasa acoperita, cu vedere spre oras. Camera are parchet laminat iar terasa este placata cu gresie. Nu exista sistem de incalzire. Intrarea in mansarda se face pe o scara exterioara.

Proprietatea mai dispune de o magazie inchisa/garaj si o gradina cu vita de vie si pomi fructiferi.

Contacteaza vanzatorul

Inchide
  *
  Acest camp este obligatoriu


  Introdu cuvintele de mai sus:

  Informatii vanzator

  Valeria Vidican
  Vanzator fara cont

  Localitatea anuntului

  Romania, Alba
  Aiud, Alba

  E-mailul vanzatorului

  Inchide
  .
  - nu poti copia si lipi E-mailul, trebuie sa-l rescrii
  - nu trimite spam/gunoi
  - intreaba doar lucruri legate de acest anunt
  - nu fi nepoliticos

  Anunturi Gratuite Teajuta.ro, Auto, Imobiliare, Telefoane, Haine, Calculatore, etc, Vinzi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele !  www.Teajuta.ro

  Buna! Conectare pentru a obtine mai mult.
  Acasa Cauta Anunturi favorite Contul meu Alertele mele Informatii personale Anunturile mele Trimite-ne e-mail Suna-ne
  Cautare avansata
  Cuvant cheie
  Categorie
  Judet Oras Adresa

  Judet

  Oras

  Poze
  Pret

  Pret:

  -
  Avansat