Informatii utile
Pentru mai multe informații despre anunțurile noastre, vă rugăm să verificați următoarele link-uri.
Termeni si conditii Doneaza si tu, orice suma. Stiri si evenimente Friends Spatiu publicitar Apartamente Case, conditii de cumparare Ajutor! Nu pot adauga anuntul meu.
Bine ai venit pe Anunturi gratuite - fara cont / inregistrare -Teajuta.ro! Conectare Sunteți nou pe site-ul nostru? Inregistreaza-te acum
Anunturi gratuite - fara cont / inregistrare -Teajuta.ro My favorite items Contul meu Alertele mele Informatii personale Anunturile mele
Categorii

Anunturi Gratuite Teajuta.ro, Auto, Imobiliare, Telefoane, Haine, Calculatore, etc, Vinzi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele. www.Teajuta.ro

 

Acest anunt este expirat.
1 - 2 de 2

Informatii suplimentare

Vote
Result 0 votes
RV Consulting&Recruitment
0 votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest
Adauga si tu anuntul tau aici GRATUIT , fara INREGISTRARE, 3 luni valabilitate/anunt, 10 poze + 1 video.... P.s Atentie ! Teajuta.ro Nu este o agentie imobiliara sau de vanzari !! Nu pretindem sume de bani de la nimeni nici nu avem comisioane din vanzarile de pe acest site ! Acest SITE este creat doar pentru a veni in sprijinul romanului care vinde sau cumpara!

Descriere produsului

QR CODE
RV Consulting&Recruitment - agentie de recrutare cu sediul in Marea Britanie si pune la dispozitia dvs locuri vacante in domeniul muncii necalificate in diverse depozite din zona West Midlands fara a se solicita nici un fel de taxe/comisioane.
Suntem echipa multilingvistica, motivata, tanara, portofoliul nostru de clienti cuprinde fabrici si depozite din domeniul de retail, automotive sau logistica. Consideram ca schimbul de informatii si comunicarea reprezinta cheia succesului, de aceea raspundem solicitarilor fiecarui candidat cu maxima seriozitate.
Ne adresam tuturor persoanelor motivate, flexibile, muncitoare si serioase care isi doresc o schimbare in viata, fie pe perioada scurta sau lunga de timp.
Cerinte:
- limba engleza nivel mediu conversational testata prin interviu telefonic
- barbati/ femei/ cupluri cu varsta cuprinsa intre 18-55 ani
- experienta intr-un domeniu asemanator constitue avantaj, insa nu constituie un criteriu de departajare,
- atitudine flexibila, persoane muncitoare, serioase, motivate, cu bune abilitati de comunicare, organizate si apte din punct de vedere fizic pentru efort.
Descrierea jobului: Locul de munca este in domeniul muncii necalificate, pe pozitii ca: lucrator depozit / manipulant marfa, (care presupune activitati de depozitare marfa, verificarea comparativa a bunurilor si produselor din stoc, mutarea bunurilor si produselor in depozit, semnarea actelor de livrare, consemnarea bunurilor deteriorate sau stricate, selectarea si ambalarea produselor pentru expediere, sarcini de incarcare si descarcare a marfii si bunurilor) si orice alte pozitii din sfera acestui domeniu de activitate.
Activitatile de depozit sunt automatizate, dar unele sarcini pot solicita efort fizic din partea dumneavoastra.
Beneficii Oferite:
- Salarizarea incepand incepand de la £7.83/h si creste in functie de tura pe care veti lucra, disponibilitate pentru ore suplimentare
-Se ofera training gratuit la locul de munca
- Se lucreaza in ture de 8 ore ( zi /noapte / weekend, in functie de cerintele angajatorului)
- Plata saptamanala in cont bancar
Asistenta gratuita in obtinerea formelor legale de munca si sedere in Marea Britanie (NINO, Cont Bancar, etc) si pe intreg parcursul relocarii.
Trimiteti un CV sau datele dvs de contact acum si va raspundem in cel mai scurt timp posibil!!!
E-mail: info.rv@rvconsulting.net

Contacteaza vanzatorul

Inchide
Aceast anunt a expirat, nu poti contacta vanzatorul.

Informatii vanzator

Persoana privata
Inregistrat pe 28/03/2018

Localitatea anuntului

Romania, Bucuresti

E-mailul vanzatorului

Inchide
.
- nu poti copia si lipi E-mailul, trebuie sa-l rescrii
- nu trimite spam/gunoi
- intreaba doar lucruri legate de acest anunt
- nu fi nepoliticos

Adauga si tu anuntul tau cu 10 poze, 1 video, valabilitate 3 luni, fara sa iti inregistrezi un cont. Poti modifica oricand anuntul fara a avea user.  

Anunturi Gratuite fara cont/inregistrare, anunturi  auto, anunturi Imobiliare, telefoane de vanzare, haine, calculatore, etc. Vinzi, cumperi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele !  Teajuta.ro

Buna! Conectare pentru a obtine mai mult.
Acasa Cauta Anunturi favorite Contul meu Alertele mele Informatii personale Anunturile mele Trimite-ne e-mail Suna-ne
Cautare avansata
Cuvant cheie
Categorie
Judet Oras Adresa

Judet

Oras

Poze
Pret

Pret:

-
Avansat