Anunturi Gratuite Teajuta.ro, Auto, Imobiliare, Telefoane, Haine, Calculatore, etc, Vinzi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele. www.Teajuta.ro

 

 

Curs Cost Improvement

Romania, Bucuresti
Publicat 1 luna vechime
ID #10827
Negociaza pret
Curs Cost Improvement
Romania, Bucuresti,
Publicat 1 luna vechime

Descriere

Acest program privind Cost-Competitiveness Improvement through MCPD Transformation (5, 6, 7 Februarie 2020, București) este conceput special pentru a arăta top managerilor, profesioniștilor în îmbunătățiri, practicienilor și profesioniștilor în costuri și bugetare modul de transformare continua profitabilă a companiilor pe baza unei culturi solide pro-cost improvement cu scopul de a susține cu succes eforturile de îmbunătățire continuă a profitabilității anuale și mai ales multianuale.

În timpul acestui program de training, trecând prin cele trei discuții de simulare practică organizațională, participanții înțeleg mai bine abordarea practică a Cost Improvement prin aplicarea MCPD și învață să aplice Kaizen și Kaikaku pentru a îndeplini Cost Improvement Targets cu scopul de a se îndrepta spre un model de management inovativ, necesar pentru a sprijini o transformare prin Cost Improvement pentru a asigura profitabilitatea continuă și consistentă a companiilor.

În acest context, realizarea unui nivel acceptabil al profitabilității pe termen lung necesită implicarea totală a echipelor de manageri și a întregului personal din orice companie și dincolo de aceasta.

Detalii la ********exegens****/training/mcpd-productivity/curs-cost-improvement/
Vote
Result 0 votes
Emiliana Aprozeanu
0 votes
Visit Site

 

Contacteaza vanzatorul

  Persoana privata
  Inregistrat in 24. Jun 2019
  Trebuie sa te conectezi sau sa inregistrezi un cont nou pentru a contacta agentul de publicitate.

  Comentarii

  Intrebari? Aveti nevoie de mai multe informatii? Doresti sa pui intrebari? Adauga un comentariu nou ...
  Puneți întrebări legate de acest anunt.
  Comentariile sunt moderate.
  Adauga comentariu
  Negociaza pret

  Informatii vanzator

  Localitatea anuntului

  Romania, Bucuresti