Anunturi Gratuite, Fara Inregistrare Teajuta.ro, Auto, Imobiliare, Telefoane, Haine, Calculatore, etc, Vinzi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele.

Caută

355000 RON
Vând apartament renovat 2 camere Calea Martirilor, complet mobilat și utilat

QR CODE
Apartamente - Garsoniere de vanzare
Adăugat de 9 luni
189 vizualizări

355000 RON
Vând apartament renovat 2 camere Calea Martirilor, complet mobilat și utilat

QR CODE
Apartamente - Garsoniere de vanzare
Adăugat de 9 luni
189 vizualizări

Descriere

Proprietar, vand apartament cu 2 camere pe Calea Martirilor, in imediata apropiere a Spitalului Judetean, 54 mp utili, semidecomandat, et. 3 din 4, renovat, zugravit, complet utilat, mobila din lemn masiv reconditionata in stil Shabby chic. Este compus din 2 camere, hol, baie, bucatarie si balcon cu vedere spre spate.
Facilitati apartament:
-> geamuri termopan
-> usa metalica
-> gresie, faianta, parchet
-> centrala termica proprie cu termostat
-> sistem climatizare
-> aragaz, cuptor cu microunde, frigider
-> masina de spalat
-> balcon inchis spatios de 4 m
-> bucatarie spatioasa cu loc pentru servit masa
Apartamentul este foarte luminos, cu vedere in spatele blocului, si beneficiaza de o pozitionare excelenta, datorita faptului ca este situat la 3 minute de mers pe jos de Spitalul Județean, 5 minute de stadionul Dan Paltinisanu, 15 minute de centrul orasului, aproape de facultati, mijloace de transport in comun, farmacii si are in imediata apropiere spatii verzi, Parcul Lidia si hypermarket-uri. Se va vinde complet mobilat si utilat.

Atribute

Alege tipul anunțului: Vând

Contactează-l pe Ingrid (vânzător)

  Trebuie sa fii autentificat pe site pentru a contacta vânzătorul.
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Recenzii

  Nu au fost adăugate recenzii până acum. Fii tu primul care lasă o recenzie!

  Detalii vânzător

  Ingrid
  Ingrid
  0 anunțuri active
  Vânzător privat
  Utilizator neînregistrat
  Contact

  Adresa anunțului

  Calea Martirilor Nr 21, 300442, Calea Martirilor, Timisoara, Timis, Romania

  Important de știut!

  ATENTIE!!! Nu plătiți niciodată suma cerută de vânzător până când nu l-ați întâlnit și ați semnat un contract de vânzare-cumpărare. Niciun vânzător privat serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu o carte de identitate scanată nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare. Teajuta.ro NU ESTE RASPUNZĂTOR pentru eventualele neplăceri aduse de vânzător sau cumpărător.
  Vând apartament renovat 2 camere Calea Martirilor, complet mobilat și utilat Vând apartament renovat 2 camere Calea Martirilor, complet mobilat și utilat Vând apartament renovat 2 camere Calea Martirilor, complet mobilat și utilat Vând apartament renovat 2 camere Calea Martirilor, complet mobilat și utilat Vând apartament renovat 2 camere Calea Martirilor, complet mobilat și utilat Vând apartament renovat 2 camere Calea Martirilor, complet mobilat și utilat Vând apartament renovat 2 camere Calea Martirilor, complet mobilat și utilat Vând apartament renovat 2 camere Calea Martirilor, complet mobilat și utilat Vând apartament renovat 2 camere Calea Martirilor, complet mobilat și utilat
  355000 RON Vând apartament renovat 2 camere Calea Martirilor, complet mobilat și utilat de Ingrid