Anunturi Gratuite, Fara Inregistrare Teajuta.ro, Auto, Imobiliare, Telefoane, Haine, Calculatore, etc, Vinzi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele.

1600 Euro €
fabrica de produse lactate germania

QR CODE
Alte job-uri
Adăugat de 2 săptămâni
49 vizualizări
Fără imagini

1600 Euro €
fabrica de produse lactate germania

QR CODE
Alte job-uri
Adăugat de 2 săptămâni
49 vizualizări

Descriere

Fabrica de produse lactate Germania

NU RATATI ACEASTA OFERTA!!!
Suntem in cautare de noi persoane pentru ambalarare si etcihetare produse lactate in fabrica din GERMANIA in Hamburg, Frankfurt si Stuttgard! Noii angajati trebuie sa aiba varsta cuprinsa inttre 18-58 ani se accepta barbati,femei grupuri(10 persoane la acelasi angajator). Aveti sansa la o schimbare in viata voastra oferind salariile atractive de 1600-1800 euro in mana. Din partea angajatorului german se ofera cazare, mancare, asigurare medicala, alocatii copii. Transportul va este asigurat pana la cazarea angajatorului. Pentru detalii va stam la dispozitie la numerele de telefon: 0759346562, 0727642281, 0754765149,0748501071.

Contactează-l pe diana (vânzător)

  Trebuie sa fii autentificat pe site pentru a contacta vânzătorul.
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Vezi toate anunțurile utilizatorului

  Recenzii

  Nu au fost adăugate recenzii până acum. Fii tu primul care lasă o recenzie!

  Detalii vânzător

  diana
  diana
  11 anunțuri active
  Vânzător privat
  Utilizator neînregistrat
  Contact

  Adresa anunțului

  1600 euro, Victoria, Frasinet, Calarasi, Romania

  Important de știut!

  ATENTIE!!! Nu plătiți niciodată suma cerută de vânzător până când nu l-ați întâlnit și ați semnat un contract de vânzare-cumpărare. Niciun vânzător privat serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu o carte de identitate scanată nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare. Teajuta.ro NU ESTE RASPUNZĂTOR pentru eventualele neplăceri aduse de vânzător sau cumpărător.
  1600 Euro € fabrica de produse lactate germania de diana