limba:Romana
Bine ai venit pe Anunturi gratuite - fara cont / inregistrare -Teajuta.ro! Conectare Sunteți nou pe site-ul nostru? Inregistreaza-te acum
Anunturi gratuite - fara cont / inregistrare -Teajuta.ro My favorite items Contul meu Alertele mele Informatii personale Anunturile mele
Categorii

Anunturi Gratuite Teajuta.ro, Auto, Imobiliare, Telefoane, Haine, Calculatore, etc, Vinzi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele. www.Teajuta.ro

 

 

Acest anunt este expirat.
1 poza

Informatii suplimentare

Vote
Result 2 votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Adauga si tu anuntul tau aici GRATUIT , fara INREGISTRARE, 3 luni valabilitate/anunt, 10 poze + 1 video....

POTI vinde/cumpara si prin SINGURA CRYPTOMONEDA ROMANDEASCA WEBD cu ajutorul www.teajuta.ro care iti ofera Escrow! Mai multe detalii vezi Informatii-> VINDE/CUMPARA PE WEBD din meniu de mai sus.

ATENTIE !!!! TEAJUTA.RO Nu este o agentie imobiliara sau de vanzari !! Nu pretindem sume de bani de la nimeni nici nu avem comisioane din vanzarile de pe acest site ! Acest SITE este creat doar pentru a veni in sprijinul romanului care vinde sau cumpara!

Descriere

Acest job este dedicat persoanelor care isi doresc un venit suplimentar.
Trebuie doar sa accesezi un site si sa introduci codul din 3 cifre pana ajungi la suma de 150 euro. Se refera la viewing advertising, adica vizualizarea de produse de la anumiti distribuitori care au contract cu platforma noastra.
Practic esti platit sa te uiti la reclame.

Aceasta suma este doar pentru inceput, ulterior nu mai este necesara o suma minima si iti vor fi virate sumele pe care le obtii, direct in cont in 40 de minute.

Tot ce ai nevoie este de acces la internet si un dispozitiv telefon, laptop ca sa poti accesa oricand doresti aplicatia.

Acesta este link-ul de pe care poti accesa platforma.

********bit.ly/2OhKe5U

Poti accesa cu incredere. Nu vinzi si nu cumperi nimic. Doar introduci acele coduri pana ajungi la suma minima. Iti folosesti o parte din timp pentru acest lucru care in final iti va aduce beneficii banesti. Succes!

Contacteaza vanzatorul

Inchide
Aceast anunt a expirat, nu poti contacta vanzatorul.

Informatii vanzator

George Mala
Vanzator fara cont
- - - - - Fara numar de telefon
Contacteaza vanzatorul

Localitatea anuntului

Romania, Bucuresti
- - - - - Fara numar de telefon
Contacteaza vanzatorul

E-mailul vanzatorului

Inchide
.
- nu poti copia si lipi E-mailul, trebuie sa-l rescrii
- nu trimite spam/gunoi
- intreaba doar lucruri legate de acest anunt
- nu fi nepoliticos

Adauga si tu anuntul tau cu 10 poze, 1 video, valabilitate 3 luni, fara sa iti inregistrezi un cont. Poti modifica oricand anuntul fara a avea user.  

Anunturi Gratuite fara cont/inregistrare, anunturi  auto, anunturi Imobiliare, telefoane de vanzare, haine, calculatore, etc. Vinzi, cumperi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele !  Teajuta.ro

 

Buna! Conectare pentru a obtine mai mult.
Acasa Cauta Anunturi favorite Contul meu Alertele mele Informatii personale Anunturile mele Trimite-ne e-mail Suna-ne
Selecteaza limba
Cautare avansata
Cuvant cheie
Categorie
Locatie

Tara

Judet

Oras

Poze
Pret

Pret:

-
Avansat