Anunturi Gratuite, Fara Inregistrare Teajuta.ro, Auto, Imobiliare, Telefoane, Haine, Calculatore, etc, Vinzi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele.

Caută

Negociaza pret
Star Studio angajeaza personal feminin in Targoviste!! Salariu super atractiv!!!

QR CODE
Internet
Adăugat de 1 an
45 vizualizări

Negociaza pret
Star Studio angajeaza personal feminin in Targoviste!! Salariu super atractiv!!!

QR CODE
Internet
Adăugat de 1 an
45 vizualizări

Descriere

Star Studio angajeaza fete cu/fara experienta pt postul de model videochat! - bonus angajare 100-300$, plus alte bonusuri zilnice( plata pe loc), - castiguri reale de 700-2500$ lunar sau salariu fix 2000 lei! - comision de pana la 70% - training si sedinte foto gratuite - plata de 2 ori/luna (sau zilnic) - site-uri fara acces in Romania - seriozitate si profesionalism. Star Studio Targoviste este cel mai discret studio de videochat din oras, cu o experienta de 11 ani in domeniu! Vrei sa fii un model de succes? Impreuna vom reusi! tel&whatsapp 0722679681 skype: starstudiotgv mail: starstudiotgv@yahoo****

Contactează-l pe Star Studio (vânzător)

  Trebuie sa fii autentificat pe site pentru a contacta vânzătorul.
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Recenzii

  Nu au fost adăugate recenzii până acum. Fii tu primul care lasă o recenzie!

  Detalii vânzător

  Star Studio
  Star Studio
  1 anunțuri active
  Vânzător privat
  Utilizator neînregistrat
  Contact

  Adresa anunțului

  Aleea Trandafirilor, Targoviste, Targoviste, Dambovita, Romania

  Important de știut!

  ATENTIE!!! Nu plătiți niciodată suma cerută de vânzător până când nu l-ați întâlnit și ați semnat un contract de vânzare-cumpărare. Niciun vânzător privat serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu o carte de identitate scanată nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare. Teajuta.ro NU ESTE RASPUNZĂTOR pentru eventualele neplăceri aduse de vânzător sau cumpărător.
  Star Studio angajeaza personal feminin in Targoviste!! Salariu super atractiv!!!
  Negociaza pret Star Studio angajeaza personal feminin in Targoviste!! Salariu super atractiv!!! de Star Studio