Anunturi Gratuite, Fara Inregistrare Teajuta.ro, Auto, Imobiliare, Telefoane, Haine, Calculatore, etc, Vinzi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele.

Caută

Negociaza pret
Contabilitate, Resurse Umane, SEAP, SSM

QR CODE
Alte servicii
Adăugat de 7 luni
85 vizualizări

Negociaza pret
Contabilitate, Resurse Umane, SEAP, SSM

QR CODE
Alte servicii
Adăugat de 7 luni
85 vizualizări

Descriere

Aveti nevoie de un partener de încredere pentru afacerile dvs.? Căutati un expert în contabilitate care să vă ajute să gestionați finanțele cu succes?

Echipa noastră de profesioniști în CONTABILITATE, RESURSE UMANE, SEAP(Licitatii cu statul) si PROTECTIA MUNCII este aici să vă ofere servicii de înaltă calitate și să vă ajute să atingeți obiectivele dvs. financiare și de afaceri. Ne angajăm să vă oferim soluții personalizate și să vă susținem în fiecare pas al drumului, astfel încât să puteți îndeplini cu succes responsabilitățile administrative și să vă concentrați pe creșterea afacerii.

Nu ratați oportunitatea de a lucra cu cei mai buni în domeniu. Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație gratuită și a începe colaborarea cu un partener de încredere în contabilitate!

Suntem aici pentru a vă oferi suportul de care aveți nevoie!

Atribute

Starea: Nou
Alege tipul anunțului: Vând

Contactează-l pe Catalin (vânzător)

  Trebuie sa fii autentificat pe site pentru a contacta vânzătorul.
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Recenzii

  Nu au fost adăugate recenzii până acum. Fii tu primul care lasă o recenzie!

  Detalii vânzător

  Catalin
  Catalin
  1 anunțuri active
  Vânzător privat
  Utilizator neînregistrat
  Contact

  Adresa anunțului

  Constanta, Constanta, Romania

  Important de știut!

  ATENTIE!!! Nu plătiți niciodată suma cerută de vânzător până când nu l-ați întâlnit și ați semnat un contract de vânzare-cumpărare. Niciun vânzător privat serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu o carte de identitate scanată nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare. Teajuta.ro NU ESTE RASPUNZĂTOR pentru eventualele neplăceri aduse de vânzător sau cumpărător.
  Contabilitate, Resurse Umane, SEAP, SSM Contabilitate, Resurse Umane, SEAP, SSM Contabilitate, Resurse Umane, SEAP, SSM
  Negociaza pret Contabilitate, Resurse Umane, SEAP, SSM de Catalin