Anunturi Gratuite, Fara Inregistrare Teajuta.ro, Auto, Imobiliare, Telefoane, Haine, Calculatore, etc, Vinzi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele.

Caută

50 RON
Curatare Spalare Panouri Fotovoltaice, Panouri Solare, Geamuri

QR CODE
Alte servicii
Adăugat de 10 luni
57 vizualizări

50 RON
Curatare Spalare Panouri Fotovoltaice, Panouri Solare, Geamuri

QR CODE
Alte servicii
Adăugat de 10 luni
57 vizualizări

Descriere

Pro Cleaning oferă servicii de curățare și spălare panouri solare, panouri fotovoltaice, geamuri la înălțime, pereți vitrați, oglinzi, veluxuri, rulouri, panouri publicitare, panouri sandwich cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație HydroPower.

- Curățare spălare geamuri la înălțime, pereți vitrați, oglinzi, veluxuri
- Curățare spălare panouri solare, sisteme fotovoltaice
- Curățare spălare panouri publicitare, casete luminoase
- Curățare spălare panouri sandwich, panouri alucobond, rulouri, jaluzele

Sistemul HydroPower este un sistem de filtrare cu răşină se obţine o apă de o puritate 100%

Cu lance telescopică din material compozit fibră de carbon şi perii foarte uşoare, se curăţă cu apă pură (demineralizată) geamurile şi faţadele de până la 15 metri înălţime înlocuind alpinismul utilitar sau nacela cu un cost redus semnificativ pentru client.

De zece ori mai rapid decat metodele convenţionale, apa este demineralizată fiind rulată printr-un filtru de răşină, astfel în filtru de răşină rămân mineralele (săruri de calciu si magneziu). Datorită caracteristicilor sale fizice apa pură are o capacitate de purificare mai mare, astfel înmoaie particulele de murdărie de pe suprafeţe, ce sunt după aceea curăţate. Chiar şi murdăriile grele, cum ar fi excrementele de păsări sunt eliminate. Apa pură are o capacitate de înmuiere foarte bună, se usucă fără să lase urme sau pete. Un tratament suplimentar cu raclete sau diverse ustensile cunoscute pentru curăţarea geamurilor nu mai este necesar.

Pierzi bani dacă amâni spălarea panourilor solare

Dacă nu sunt curățate în mod corespunzător, panourile solare pot să fie cu 15-25% mai puțin eficiente, ceea ce înseamnă că vor genera cu 15-25% mai puțină electricitate. Pentru a compensa, vei folosi electricitatea produsă de rețeaua națională, ceea ce înseamnă o creștere automată la factura de curent.

Primim frecvent întrebarea: "Este adevărat că doar panourile curate oferă maximul de energie?" Studiile confirmă acest lucru, iar soluția este simplă: panoul solar trebuie curățat profesional și apoi protejat!

Panourile (sistemele) fotovoltaice curate îți maximizează profiturile!

Oferta de preţ se poate obține rapid și gratuit pe Whatsapp, după ce trimiteţi poze cu locaţia, suprafaţa sau orice altceva trebuie curățat !

Preţurile pot fluctua în funcţie de suprafaţă, dificultate, structură, tipul de sticlă sau gradul de murdărie și numărul de intervenţii pe an !

Puteţi beneficia de REDUCERI SI SERVICII GRATUITE odată cu achiziționarea unor pachete cu prestație periodică !

În scopul obținerii unei oferte personalizate de preț pentru spațiul dumneavoastră, un agent se poate deplasa gratuit și poate face o evaluare a frecvenței necesare pentru fiecare tip de serviciu în parte.

Profilul utilizatorului Pro Cleaning

Pro Cleaning
Pro Cleaning Înregistrat de 2 ani Văzut online 2 săptămâni
Detaliile vânzătorului Vânzătorul nu are detalii despre el adăugate
+40734702030

Contactează-l pe Pro Cleaning (vânzător)

  Trebuie sa fii autentificat pe site pentru a contacta vânzătorul.
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Vezi toate anunțurile utilizatorului

  Recenzii

  Nu au fost adăugate recenzii până acum. Fii tu primul care lasă o recenzie!

  Detalii vânzător Detalii

  Pro Cleaning
  Pro Cleaning
  5 anunțuri active
  Vânzător privat
  Înregistrat de 2 ani
  Văzut online 2 săptămâni
  Contact Toate anunțurile

  Adresa anunțului

  Timisoara, Timis, Romania

  Important de știut!

  ATENTIE!!! Nu plătiți niciodată suma cerută de vânzător până când nu l-ați întâlnit și ați semnat un contract de vânzare-cumpărare. Niciun vânzător privat serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu o carte de identitate scanată nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare. Teajuta.ro NU ESTE RASPUNZĂTOR pentru eventualele neplăceri aduse de vânzător sau cumpărător.
  Curatare Spalare Panouri Fotovoltaice, Panouri Solare, Geamuri Curatare Spalare Panouri Fotovoltaice, Panouri Solare, Geamuri Curatare Spalare Panouri Fotovoltaice, Panouri Solare, Geamuri Curatare Spalare Panouri Fotovoltaice, Panouri Solare, Geamuri Curatare Spalare Panouri Fotovoltaice, Panouri Solare, Geamuri Curatare Spalare Panouri Fotovoltaice, Panouri Solare, Geamuri Curatare Spalare Panouri Fotovoltaice, Panouri Solare, Geamuri Curatare Spalare Panouri Fotovoltaice, Panouri Solare, Geamuri
  50 RON Curatare Spalare Panouri Fotovoltaice, Panouri Solare, Geamuri de Pro Cleaning