Anunturi Gratuite, Fara Inregistrare Teajuta.ro, Auto, Imobiliare, Telefoane, Haine, Calculatore, etc, Vinzi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele.

1 RON
Înregistrare domenii – Megahost***

QR CODE
Alte servicii
Adăugat de 5 luni
25 vizualizări

1 RON
Înregistrare domenii – Megahost***

QR CODE
Alte servicii
Adăugat de 5 luni
25 vizualizări

Descriere

La ziua de azi, să înregistrezi un domeniu este mai simplu decât crezi! Doar intri pe site. Alegi rubrica înregistrare domenii. Alegi numele potrivit pentru acesta. Verifici dacă e disponibil. Și după achitarea taxei ești deținătorul unei adrese noi. Cu Megahost poți beneficia de înregistrare domenii la cele mai bune condiții. În doar câteva minute site-ul tău ajunge înregistrat sub o nouă adresă pe spațiul web. Tariful pentru cumpărare domeniu ro e de 59 roni pe 12 luni. Însă odată ce achiziționezi un pachet nou de găzduire pe aceeași perioadă, de 12 luni, înregistrarea domeniului devine gratuită. Astfel, la Megahost ai nu doar simplitatea procesului, dar și prețuri extrem de avantajoase!
website: ********megahost***/
Telefon de contact : +40 733 377 977

Atribute

Starea: Nou
Alege tipul anunțului: Vând

Contactează-l pe Mega Host (vânzător)

  Trebuie sa fii autentificat pe site pentru a contacta vânzătorul.
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Vezi toate anunțurile utilizatorului

  Recenzii

  Nu au fost adăugate recenzii până acum. Fii tu primul care lasă o recenzie!

  Detalii vânzător

  Mega Host
  Mega Host
  17 anunțuri active
  Vânzător privat
  Utilizator neînregistrat
  Contact

  Adresa anunțului

  Str. Toamnei, Ciorogârla, Jud. Ilfov, Str. Toamnei, Ciorogarla, Ilfov, Romania

  Important de știut!

  ATENTIE!!! Nu plătiți niciodată suma cerută de vânzător până când nu l-ați întâlnit și ați semnat un contract de vânzare-cumpărare. Niciun vânzător privat serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu o carte de identitate scanată nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare. Teajuta.ro NU ESTE RASPUNZĂTOR pentru eventualele neplăceri aduse de vânzător sau cumpărător.
  Înregistrare domenii – Megahost***
  1 RON Înregistrare domenii – Megahost*** de Mega Host