Anunturi Gratuite, Fara Inregistrare Teajuta.ro, Auto, Imobiliare, Telefoane, Haine, Calculatore, etc, Vinzi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele.

Caută

21000 Euro €
masina de impletit plasa de sarma automata

QR CODE
Alte servicii
Adăugat de 10 luni
37 vizualizări
Fără imagini

21000 Euro €
masina de impletit plasa de sarma automata

QR CODE
Alte servicii
Adăugat de 10 luni
37 vizualizări

Descriere

Vindem la comanda masini Noi complet automate de impletit plasa de gard ! Model"P-tech" Masina Nou! Este dotat cu 5 buc.motoare electrice 2,2kW , cererea de energie este 8 Amper.Se pot stabili parametrii constructivi ai plasei impletite: numar de ochiuri, latinea si lungimea plasei. Latura ochiului 40-50 mm Productivitate medie (pentru latimea plasei de 1500 mm / ochi 50mm produce 80-100m/h Cu aceasta masina va oferim garantie maxima de productie economica! Un muncitor este de ajuns sa lucreze odata pe 2 masini! Putem face masina la 2 metrii lungime , si la 3 metrii lungime! Cu latura ochiului de 40 mm; 55 mm, 60 mm; 70 mm; Se poate lucra pe el su sarma de 1,7 mm - 4,0 mm de gros, si cu sarma de PVC!Piesele sunt din Italia! Motoarele ,pumpa, etc Garantia masinii este 2 ani! Transport in toata tara! Putem fabrica masina de impletit plasa de gard vanatoresc., masina de facut plasa rabiti.Masina de facut plasa Nato etc Mai multe detalii Tel. 0758627731sau prin WatsApp 003670/770-3460 ****vadhalo.eu

Atribute

Starea: Nou
Alege tipul anunțului: Vând

Contactează-l pe Barabas Ramona (vânzător)

  Trebuie sa fii autentificat pe site pentru a contacta vânzătorul.
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Vezi toate anunțurile utilizatorului

  Recenzii

  Nu au fost adăugate recenzii până acum. Fii tu primul care lasă o recenzie!

  Detalii vânzător

  Barabas Ramona
  Barabas Ramona
  4 anunțuri active
  Vânzător privat
  Utilizator neînregistrat
  Contact

  Adresa anunțului

  Www.vadhalo.eu, 99, Mures, Mureseni, Mures, Romania

  Important de știut!

  ATENTIE!!! Nu plătiți niciodată suma cerută de vânzător până când nu l-ați întâlnit și ați semnat un contract de vânzare-cumpărare. Niciun vânzător privat serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu o carte de identitate scanată nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare. Teajuta.ro NU ESTE RASPUNZĂTOR pentru eventualele neplăceri aduse de vânzător sau cumpărător.
  21000 Euro € masina de impletit plasa de sarma automata de Barabas Ramona