Anunturi Gratuite, Fara Inregistrare Teajuta.ro, Auto, Imobiliare, Telefoane, Haine, Calculatore, etc, Vinzi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele.

Caută

70 RON
Parchetar certificat Bona, raschetez parchet

QR CODE
Alte servicii
Adăugat de 8 luni
41 vizualizări

70 RON
Parchetar certificat Bona, raschetez parchet

QR CODE
Alte servicii
Adăugat de 8 luni
41 vizualizări

Descriere

Parchetar profesionist certificat Bona, montez,raschetez toate tipurile de parchet, dusumele si deck. Utilaje de raschetat profesionale dotate cu aspirator. Alege serviciile noastre profesionale si reda viata parchetului tau. Folosim doar produse profesionale Bona. Recomandari si proiecte desfasurate gasiti pe site: ****parchet-raschetez***. Pret: 70 Lei

Contactează-l pe Costel Turtoi (vânzător)

  Trebuie sa fii autentificat pe site pentru a contacta vânzătorul.
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Vezi toate anunțurile utilizatorului

  Recenzii

  Nu au fost adăugate recenzii până acum. Fii tu primul care lasă o recenzie!

  Detalii vânzător

  Costel Turtoi
  Costel Turtoi
  2 anunțuri active
  Vânzător privat
  Utilizator neînregistrat
  Contact

  Adresa anunțului

  Str Clabucet Nr 36 Sect 1, 012334, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Romania

  Important de știut!

  ATENTIE!!! Nu plătiți niciodată suma cerută de vânzător până când nu l-ați întâlnit și ați semnat un contract de vânzare-cumpărare. Niciun vânzător privat serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu o carte de identitate scanată nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare. Teajuta.ro NU ESTE RASPUNZĂTOR pentru eventualele neplăceri aduse de vânzător sau cumpărător.
  Parchetar certificat Bona, raschetez parchet Parchetar certificat Bona, raschetez parchet Parchetar certificat Bona, raschetez parchet
  70 RON Parchetar certificat Bona, raschetez parchet de Costel Turtoi