Anunturi Gratuite, Fara Inregistrare Teajuta.ro, Auto, Imobiliare, Telefoane, Haine, Calculatore, etc, Vinzi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele.

Caută

Negociaza pret
Servicii consultanta ISO 9001,ISO 22000.

QR CODE
Alte servicii
Adăugat de 9 luni
81 vizualizări
Fără imagini

Negociaza pret
Servicii consultanta ISO 9001,ISO 22000.

QR CODE
Alte servicii
Adăugat de 9 luni
81 vizualizări

Descriere

„DIAS CONS GROUP” SRL, mun. Chișinău, Republica Moldova. Prestarea serviciilor de proiectare și implementare a sistemelor de management conform cerințelor standardelor ISO 9001 (Management al calității); HACCP, ISO 22000/FSSC 22000 (Management al siguranței alimentului); ISO 14001 (Managementul mediului). Acordarea asistenței la selectarea organismului de certificare a sistemelor de management si susținerea companiei in procesul auditului de certificare. Auditorii companiei au absolvit cursurile recunoscute la nivel International IRCA (International Register of Certificated7 Auditors). E-mail: diasconsgroup@gmail****, tel +40 747 610 516

Atribute

Alege tipul anunțului: Vând

Contactează-l pe DIACONU (vânzător)

  Trebuie sa fii autentificat pe site pentru a contacta vânzătorul.
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Recenzii

  Nu au fost adăugate recenzii până acum. Fii tu primul care lasă o recenzie!

  Detalii vânzător

  DIACONU
  DIACONU
  1 anunțuri active
  Vânzător privat
  Utilizator neînregistrat
  Contact

  Adresa anunțului

  Cluj-Napoca, Cluj, Romania

  Important de știut!

  ATENTIE!!! Nu plătiți niciodată suma cerută de vânzător până când nu l-ați întâlnit și ați semnat un contract de vânzare-cumpărare. Niciun vânzător privat serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu o carte de identitate scanată nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare. Teajuta.ro NU ESTE RASPUNZĂTOR pentru eventualele neplăceri aduse de vânzător sau cumpărător.
  Negociaza pret Servicii consultanta ISO 9001,ISO 22000. de DIACONU