Anunturi Gratuite, Fara Inregistrare Teajuta.ro, Auto, Imobiliare, Telefoane, Haine, Calculatore, etc, Vinzi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele.

1 RON
TAMPLARIE PVC VEKA

QR CODE
Reparatii
Adăugat de 7 luni
119 vizualizări

1 RON
TAMPLARIE PVC VEKA

QR CODE
Reparatii
Adăugat de 7 luni
119 vizualizări

Descriere

Beneficiaza si tu de sisteme de tamplarie PVC SIGPLAST pentru ferestre si usi. Ideale pentru confortul dumneavoastra. Beneficiati de suport din partea firmei: consiliere, program de calcul, mostre, pliante promotionale, discounturi atractive. TERMEN DE EXECUTIE: 3 ZILE LUCRATOARE!!

Atribute

Starea: Nou
Alege tipul anunțului: Vând

Contactează-l pe LAMAR (vânzător)

  Trebuie sa fii autentificat pe site pentru a contacta vânzătorul.
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Vezi toate anunțurile utilizatorului

  Recenzii

  Nu au fost adăugate recenzii până acum. Fii tu primul care lasă o recenzie!

  Detalii vânzător

  LAMAR
  LAMAR
  6 anunțuri active
  Vânzător privat
  Utilizator neînregistrat
  Contact

  Adresa anunțului

  Euro, 110, Bucuresti, Bucuresti, Romania

  Important de știut!

  ATENTIE!!! Nu plătiți niciodată suma cerută de vânzător până când nu l-ați întâlnit și ați semnat un contract de vânzare-cumpărare. Niciun vânzător privat serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu o carte de identitate scanată nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare. Teajuta.ro NU ESTE RASPUNZĂTOR pentru eventualele neplăceri aduse de vânzător sau cumpărător.
  TAMPLARIE PVC VEKA
  1 RON TAMPLARIE PVC VEKA de LAMAR