Anunturi Gratuite, Fara Inregistrare Teajuta.ro, Auto, Imobiliare, Telefoane, Haine, Calculatore, etc, Vinzi, inchiriezi tot ce ai prin casa ! Noi te ajutam sa te scapi de ele.

Negociaza pret
Meniu All Inclusive

QR CODE
Servicii evenimente
Adăugat de 10 luni
71 vizualizări

Negociaza pret
Meniu All Inclusive

QR CODE
Servicii evenimente
Adăugat de 10 luni
71 vizualizări

Descriere

Centrul de Evenimente ”Colina Sasului” îți asigură o nuntă exact așa cum ai visat-o. Pentru aceasta, echipa noastră este formată din profesioniști.

Centrul de Evenimente ”Colina Sasului” poate găzdui până de la 150 - 1000 de invitați în cele 3 saloane din care este alcătuit. Orice eveniment ai avea în plan, nu eşti singur! Împreună, vom picta în detaliu tabloul evenimentului vostru. Indiferent că este o nuntă, un botez sau un eveniment de afaceri, vom presăra energie pozitivă în sufletul fiecărui invitat.

Presiune, situații contra-timp, agitație… toate acestea ni le vom însuși noi pentru ca voi să vă bucurați cât mai mult de această zi unică în viața voastră.

Orice eveniment care are nevoie de aer liber găseşte la ”Colina Sasului” gazda perfecta; o ceremonie religioasă sau o primire spectaculoasă pe care invitaţii nu o vor uita uşor.

”Colina Sasului” – Rezervă-ţi un vis!
****colinasasului***

Contactează-l pe Szasz Attila (vânzător)

  Trebuie sa fii autentificat pe site pentru a contacta vânzătorul.
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, ​​este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Vezi toate anunțurile utilizatorului

  Recenzii

  Nu au fost adăugate recenzii până acum. Fii tu primul care lasă o recenzie!

  Detalii vânzător

  Szasz Attila
  Szasz Attila
  2 anunțuri active
  Vânzător privat
  Utilizator neînregistrat
  Contact

  Adresa anunțului

  Ludus, Mures, Romania

  Important de știut!

  ATENTIE!!! Nu plătiți niciodată suma cerută de vânzător până când nu l-ați întâlnit și ați semnat un contract de vânzare-cumpărare. Niciun vânzător privat serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu o carte de identitate scanată nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare. Teajuta.ro NU ESTE RASPUNZĂTOR pentru eventualele neplăceri aduse de vânzător sau cumpărător.
  Meniu All Inclusive
  Negociaza pret Meniu All Inclusive de Szasz Attila